Wonky times & off to china

 

Hi Wonkies, 

de laatste maand was enorm hectisch, met nieuwe ideeën, boeiende ontmoetingen, potentiële samenwerkingen en immens veel hersenspinsels. Ik heb dan ook het gevoel dat ik even niet van de snelheidstrein geraak, en dus geef ik jullie graag nog een Wonky update!

Voedseloverschotten worden me van alle kanten aangereikt en ik moet kiezen (jammer genoeg, ik zou zo graag alles kunnen redden :-( ) tussen immens veel reststromen verdeeld over allerlei telers/producenten/supermarkten/noem maar op...
Het zal dus een kwestie worden van focus in het begin, om dan met jullie hulp snel te kunnen uitbreiden en zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan! Waw, wat kijk ik er naar uit!

Daarnaast test ik voortdurend nieuwe recepten en verzamel ik zoveel mogelijk feedback om voor jullie de heerlijkste spreads te kunnen maken! Ook lees ik zoveel mogelijk over gezonde en natuurlijke voeding, om het Wonky doel nog beter te kunnen verwezenlijken.

Het zijn dus drukke tijden, but hey "no great thing is created suddenly"!

Het wordt nu wel dringend tijd dat ik af de snelheidstrein stap, want morgen vertrek ik naar China. En aangezien alle social media daar zo goed als geblokkeerd zijn, zal Wonky gedurende 3 weken verdwijnen op jullie newsfeed/instagram/... 
Maar niet getreurd, Wonky will be back, en hoe... 
Na China is het tijd voor de wilde plannen en gaan we steeds verder in onze missie!

Are you in?
Vertel zoveel mogelijk mensen over Wonky en de missie om voedselverspilling tegen te gaan! Want wanneer we terug zijn, is het tijd voor the real shit ;-)

Tot snel!

Wonky groeten, 

Helena

 
Helena Gheeraert