Wonky WORTELDIP amuse voor een fancy oudejaarsavond!

Hey Wonky heroes, 

Waarschijnlijk hebben jullie enorm kunnen genieten van de kerstdagen: het samenzijn met familie en vrienden, het lekkere eten, de cadeautjes en gezelligheid. En hopelijk zijn jullie ook al wat bekomen van de volle maag, want de volgende lading komt eraan!

Graag deel ik met jullie een lekkere receptje om te pronken op oudejaarsavond, of om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Het receptje komt van mijn oma, die op kerstdag heerlijke hapjes op tafel toverde, met als toppertje van de avond: de WONKY AMUSE!

hapje recept
recept Wonky amuse

En nog leuk nieuws: mijn oma beloofde me nog enkele Wonky receptjes te ontwikkelen, YAY!
Er komt dus nog meer aan...

Geniet van de oudejaarsavond en een gelukkig nieuwjaar Wonky heroes! Dat we in 2017 samen véééééél groenten mogen redden! 

Tot gauw, 

Helena