Ode to the Wonky Hero - Mama’s gezonde tips

 

Ode to the Wonky Hero

Little Wonky Hero in action!

Little Wonky Hero in action!

Wonky Hero in the spotlight - Mama’s Gezonde Tips

‘Cause we loooove our Wonky Heroes, we decided to put them in the spotlights once a month.
This month we give the floor to Katrijn, the food blogger behind @mamasgezondetips.

Katrijn has been a loyal Wonky Hero since the beginning of the Wonky adventure, and her kids as well, not to forget… Her kids are fond of the Wonky dip!

As a real creative foodblogger Katrijn uses the Wonky dips not only as a dip or spread, but also in healthy recipes for her family. On our blog, you can find her recipe for the Wonky kids burger for example.

Now I’ll give the word to our Wonky Hero Katrijn, she’ll tell you all about her experience with Wonky (in Dutch) and her new favorite, the Wonky Cauliflower-Truffle dip.

Are you a Wonky Hero? Do you want to be in the spotlight?

Do you want to be in the spotlight and share your Wonky experience with us?

Let us know!!

Naam *
Naam

Our Wonky Hero testifies about the healthy dips full of rescued vegetables

Katrijn, the blogger behind @Mamasgezondetips testifies on her Wonky experiences and the love she has for the concept.

Wij zijn een gezin waar gezond leven centraal staat maar we blijven op zoek gaan naar gezonde alternatieven.

Ik merk nog steeds dat hoe gezond mensen vaak leven het aperitief het moment is waar nog velen zoeken naar gezonde alternatieven en voor die ene keer toch eens wild gaan met chips – kaasjes - … Wij aperitieven heel graag en doen dit zoveel als onze agenda het toelaat maar wij gaan voor gezond of proberen het toch echt. Soms is het even makkelijk om die chips uit de zak gieten.

Wat was ik dan ook blij toen Wonky op de markt kwam, eindelijk een groentedip zonder een hele lijst van E-nummers. Het idee achter Wonky overtuigde mij de eerste keer nog meer om er echt voor te gaan. Groenten redden omdat ze minder mooi zijn dat klinkt toch té zalig voor woorden.

“Groenten redden omdat ze minder mooi zijn, dat klinkt toch té zalig voor woorden!”

Dus na potje 1 kwam snel 2, 3, 4……. Maar na een tijdje begon ik ze meer te gebruiken dan alleen voor een dip: spread op een wrap of boterham, sausje voor bij een homemade burger… eindeloos gebruikte ik deze dips al in mijn gerechten of hapjes.

The kids take the delicious Wonky dips to school as a snack

The kids take the delicious Wonky dips to school as a snack

Toen ik hoorde dat ze een nieuwe dip op de markt brachten en die dan ook 2 toppers van smaken bevatte dan was ik helemaal benieuwd. Wij kregen deze in preview en wat waren wij aangenaam verrast, bloemkool is super van smaak maar kan heel snel een gerecht overheersen. Truffel heeft ook deze eigenschappen ,dus was deze productie echt wel wikken en wegen tussen een goede verhouding. Wat is de dip geslaagd! De nieuwe potjes gaan vlot bij ons naar binnen. Ik probeerde hem al op een warme toast met gebakken champignons, het was heerlijk.

Katrijn received a preview of the newest Wonky dip

Katrijn received a preview of the newest Wonky dip

Onze kids zijn dol op de lekkere groentesausjes van Wonky en ook het bezoek kan ik meermaals overtuigen van deze toppers. Wonky is voor mij de toekomst om als consument te tonen dat je niet akkoord gaat met het afkeuren van niet “ mooi ogende” groenten. Verspillen is zonde en al zeker niet als het gaat om gezonde goede groenten.

“Wonky is voor mij de toekomst om als consument te tonen dat je niet akkoord gaat met het afkeuren van niet mooi ogende groenten”

Do you want to try the Wonky dips as well?

 
Helena Gheeraert