Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 90 g bloem
- 100 g melk
- 100 g water
- 1 kl van je favoriete kruiden (bv gerookt paprikapoeder, ras el hanout, …..
- peper en zout
- 1 potje rescued cauliflower truffle dip van Wonky
extra
- barbecuesaus
- olie van groen curry (1 el groene curry – 2 el olijfolie – 2 el honing)
Bereiding
- Maak een beslag van bloem, melk, water, je favoriete kruiden, peper en zout
- Snij de bloemkool in roosjes
- Wentel de bloemkoolroodjes doorheen het beslag, leg deze op een bakplaat met bakpapier
- Bak gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
- Draai de bloemkoolroosjes om
- Bak opnieuw 10 minuten in de oven
- Wrijf de bloemkoolroosjes in met een beetje barbecuesaus of olie van groene curry
- Bak ze nog eens 10 á 15 minuten zodat ze een beetje crunchy worden
- Serveer de bloemkool wings lauw/warm met de bloemkool-truffel dip van Wonky
copywrights Bloemkool wings met Wonky's bloemkooldip - Kris Kookt
Deel jouw WONKY creaties en inspireer jouw vrienden en familie met de hashtag #wonkyrecipes