bloemkool geroosterd

Bloemkool ‘wings’ – Healthy breaks

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 90 g bloem
  • 100 g melk
  • 100 g water
  • 1 kl van je favoriete kruiden (bv gerookt paprikapoeder, ras el hanout, …..
  • peper en zout
  • 1 potje rescued cauliflower truffle dip van Wonky

extra

  • barbecuesaus
  • olie van groen curry (1 el groene curry – 2 el olijfolie – 2 el honing)

 

Bereiding 

  • Maak een beslag van bloem, melk, water, je favoriete kruiden, peper en zout
  • Snij de bloemkool in roosjes
  • Wentel de bloemkoolroodjes doorheen het beslag, leg deze op een bakplaat met bakpapier
  • Bak gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  • Draai de bloemkoolroosjes om
  • Bak opnieuw 10 minuten in de oven
  • Wrijf de bloemkoolroosjes in met een beetje barbecuesaus of olie van groene curry
  • Bak ze nog eens 10 á 15 minuten zodat ze een beetje crunchy worden
  • Serveer de bloemkool wings lauw/warm met de bloemkool-truffel dip van Wonky

 

bloemkoolbloemkool koken bloemkool roosteren Bloemkool geroosterd

copywrights Bloemkool wings met Wonky's bloemkooldip - Kris Kookt

 

Deel jouw WONKY creaties en inspireer jouw vrienden en familie met de hashtag #wonkyrecipes 

 

Koop nu onze bloemkool truffel dip 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.