Zomerse aperoboxen

Wonky x Hierbas de Las Dunas
Zon, zee, strand overal met je mee

apertieven hapjes recepten box

 

Ben jij van het type ‘elk moment is een perfect moment om te aperitieven?’ Wel dan zijn onze zon-zee-strandboxen helemaal jouw ding. Slurpen en smikkelen van gezonde aperitiefhapjes van Wonky en een lekker drankje van Hierbas de las Dunas. Waar je maar wil. Alleen, met twee of onder vrienden. We hebben voor elk wat wils. De vakantievibes krijg je er gratis bij.

 

Een toefje Noordzee  
met Hierbas de las Dunas

hierbas de las dunas

Een toefje? Zeg, maar een flinke scheut. Hierbas de las Dunas is namelijk een likeur met 100% verse kruiden uit de Noordzee Duinen. 18 soorten om precies te zijn. Dat verklaart de sublieme zoete smaak met een touch of zeezout. Je hoort het. Hierbas de las Dunas is perfect als aperitief, in je cocktail of in combinatie met onze Wonky dips …

 

Onze zon-zee-strandboxen
Het beste van 2 werelden


Ja, Hierbas de las Dunas x Wonky is een gouden combo. Ze spannen de kroon op jouw aperitiefmoment. Neem de box mee als cadeau, naar het strand, tijdens een barbecue of gewoon… puur voor jezelf. Wat kies jij?

 

Alleen zonnekloppen € 12,95
Ontdek de box 

Zee met twee € 24,95
Ontdek de box

Feest op het strand € 54,95
Ontdek de box 

 

Enkele gezonde aperitiefhapjes
Wil je echt scoren met onze dips? Tover ze dan om in enkele gezonde aperitiefhapjes. Een apero met guacamole was nog nooit zo geslaagd.

Bugle field, toast fluffy Parmezaan en een shrimp cocktail. Ontdek hier de recepten en laat je inspireren. 

 Lays bugle field

apero op het strand guacamole